Järjestelmä |Liikekumppanit

Kaikki liikekumppanitiedot sujuvasti hallintaan

Wise-toiminnanohjausjärjestelmän liikekumppani-osio poikkeaa useimmista muista järjestelmistä siten, että yksi liikekumppani voi samoilla syöttötiedoilla toimia useassa eri roolissa ja kumppaniin voidaan liittää rajaton määrä yhteyshenkilöitä ja osoitteita sekä esimerkiksi toimitustieto-, maksuehto-, valuutta-, alv- tai muita määrityksiä. Kumppanin tietoja ei koskaan jouduta monistamaan, vaikka toimitukset tapahtuisivat esimerkiksi useisiin osoitteisiin tai useilla valuutoilla tai alv-kannoilla. Aikaa säästyy ja virhemahdollisuudet vähenevät merkittävästi.

Järjestelmä tarjoaa kaikki teollisuusyrityksen tarvitsemat CRM-ominaisuudet: esimerkiksi kattavat kumppanien ja yhteyshenkilöiden luokittelumahdollisuudet, postituslistojen luonnin sekä kontaktien kirjaamisen järjestelmään.

Reaaliaikainen yhteys liikekumppanien hallinnasta Wise-toiminnanohjausjärjestelmän muihin osioihin vie järjestelmän hyödynnettävyyden merkittävästi perinteisiä CRM-järjestelmiä pidemmälle: kumppani- ja CRM-konsolista on suorat linkit mm. asiakkaan tilauskannan, tilaushistorian, toimitustietojen, kateraporttien ja reklamaatioiden tarkasteluun. Esimerkiksi toimittajayrityksen tapauksessa toimittaja-arvioinnit ovat yhden klikkauksen takana. Kun käytössä on vain yksi kokonaisjärjestelmä, kaikki informaatio näkyy reaaliaikaisena eikä mikään tarkastelu edellytä hidasta siirtymistä sovelluksesta toiseen.

Wisetime Oy
Saaristonkatu 23
90100 Oulu
Puhelin 020 7661 401
Faksi 020 7661 402

©Wisetime Oy